webshop keurmerk
0

110% Laagste prijsgarantie

Altijd gratis bezorgen

Snelle levering (bezorgafspraak)

Niet goed? geld terug

categorieen
klantenservice winkelwagen 0

Laagste prijsgarantie

Gratis bezorgd

Snelle levering

Niet goed? geld terug

Home -

Montagedienst

Heb je 2 linkerhanden of heb je simpelweg geen tijd om de meubels zelf te monteren? Geen nood, wij gaan het voor je regelen.

We werken met professionele monteurs die de meubels vakkundig bij je komen bezorgen en monteren. De meubels worden op zijn plek gezet en de deuren en lades worden gesteld. Alles wordt voor je verzorgd en netjes achter gelaten.

Wat kost het?
-Montage in Nederland: Als montagekosten hanteren wij 15% van de bestelwaarde met een minimum van 100 euro.
-Montage in Belgie: zelfde als Nederland met een toeslag van 40 euro.

Hoe werkt het?
Wanneer je je bestelling gemonteerd wil hebben kan je dit vermelden tijdens het afronden van je bestelling bij opmerkingen.
Je kunt zelf de montagekosten dus al uitrekenen maar we zullen dit nogmaals met je communiceren zodat er geen misverstanden zijn.


Wanneer kan het gemonteerd worden?
Wanneer wij de montageopdracht van je hebben ontvangen nemen we contact met je op om een afspraak te maken. We bepalen in overleg op welke dag en tijdstip we je bestelling bezorgen en monteren. Bijna alle montages kunnen binnen 1 a 2 weken uitgevoerd worden.

Heb ik garantie op de montage?
De monteurs zijn goed verzekerd, dit houdt in dat eventueel veroorzaakte schade bij je thuis gedekt is. Daarnaar geven we je natuurlijk garantie op de meubels. Voor foutieve montages of gebreken hoe je niet bang voor te zijn. Mocht zich een probleem voordoen dan komen we het bij je oplossen.

Hoe moet ik de montagekosten betalen?
Als alles naar wens is mag je de montagekosten na de montage betalen aan de monteurs.
Als je het fijner vindt kan mag je het ook van tevoren aan ons overmaken.