Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Hippe en stoere jongenskamer inspiratie

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Hippe en stoere jongenskamer inspiratie

Zoek je nog toffe en vooral stoere inspiratie voor de jongenskamer? Lees en laat je inspireren.

Jongens zijn stoer, jongens zijn gek op ravotten en mogen zich graag uitleven. Een jongenskamer moet dus zo ingericht zijn dat het geen saaie bedoeling wordt, maar juist een uitdagende en stoere kamer is waar ze zich uren kunnen vermaken en waar ze heerlijk kunnen slapen. Check deze stoere en hippe jongenskamer inspiratie voor jongens die weten wat ze willen! 

Kies een thema voor je stoere jongenskamer of stoere peuterkamer

Vind je het lastig om een leuke stijl te bedenken voor de jongenskamer en peuterkamer? Bedenk bijvoorbeeld een thema en ga daar verder op borduren. Zo heb je alvast een uitgangspunt om verder te bouwen aan een stoere en hippe jongenskamer. Wat dacht je van een jongenskamer met thema brandweer, thema dieren of misschien kies je liever voor een bepaalde kleurthema. Alles kan en alles mag, zolang het maar bij je kind past en hij zich er op zijn gemak voelt. Het moet een plekje zijn waar hij heerlijk kan spelen, maar waar hij ook zijn rust kan vinden en goed kan slapen. 

Stoere jongenskamer

Jongenskamer styling tips 

Vind je het nog steeds lastig om de juiste sfeer en styling neer te zetten op de jongenskamer? We zetten een aantal tips voor je op een rijtje waarmee het wellicht een stukje duidelijker voor je wordt. 

  • Maak een moodboard. Knip diverse plaatjes uit tijdschriften die je mooi vindt. Door verschillende kleuren en stylen bij elkaar te brengen kun je vooraf zien of het past en of het past bij je kind. 
  • Kijk ook eens naar nieuw beddengoed, wellicht brengt je dat op mooie ideeën om de jongenskamer verder mee in te richten.
  • Ga voor een tof behang op een muur. Deze print kun je bijvoorbeeld weer terug laten komen op een andere kleur muur in een mooie lijst. 
  • Laat vooral ook je kind meedenken in het uitzoeken van een fijne en stoere jongenskamer of stoere peuterkamer met accessoires.

Welk bed kies je voor de jongenskamer?

Er zijn ontzettend veel kinderbedden verkrijgbaar. Ook voor de jongenskamer is de keuze groot. Ga je voor een bedhuis, kies je een strak grijs bed die ook stoer en tof is wanneer je zoon ouder wordt of ga je voor een strak wit bed? Het is allemaal mogelijk en even stoer en tof! Je kunt bovendien ook kiezen voor een complete kinderkamer, waarbij het bed, de kledingkast, het nachtkastje en het bureau op elkaar afgestemd zijn. Zo creëer je eenheid en rust in de jongenskamer. 

Speelgoed en accessoires opbergen 

Met kinderen kun je niet genoeg opbergruimte hebben. Ze hebben heel veel speelgoed en accessoires op de slaapkamer die soms voor de nodige rommel zorgen. Maar wanneer je voldoende opbergruimte hebt, kan alles slim worden opgeruimd. Heb je geen ruimte voor een (extra) kast voor speelgoed en accessoires? Kies dan voor een bed met lades. De lades onder het bed bieden veel opbergmogelijkheden en nog fijner, de spullen zijn uit het zicht als je de lades onder het bed schuift. Een ideale oplossing voor een fijne opgeruimde jongenskamer waar je heerlijk kunt vertoeven. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen