Gratis levering & Gratis retour
100 dagen bedenktijd
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen met Afterpay

Betaalmethoden

Altijd veilig betalen

iDEAL / Bancontact / Mistercash (gratis)

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Dit is de snelste betaalmethode. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Vooruitbetaling (gratis)
Je kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van je ordernummer op bankrekening: NL91ABNA0547557035 t.n.v. Kinderkamerwebwinkel.nl te Rotterdam.
 
Creditcard (gratis)
Wij accepteren: Visa en Mastercard.
 
Rembours (15 euro toeslag)
Voor rembourzendingen geldt een toeslag van 15 euro. Het is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België tot een bedrag van 2500 euro. Bij remboursverzending betaal je bij de ontvangst van je bestelling contant of per PIN het bedrag aan de chauffeur. De bezorger heeft niet de mogelijkheid om te wisselen.

Afrekenen bij ophalen in ons magazijn (gratis)
Wanneer je kiest om de bestelling in ons magazijn af te halen kan je dit ook dan betalen. Er is geen pin mogelijkheid in ons magazijn. Betalingen kunnen alleen contant en zoveel mogelijk gepast.

Adresgegevens van ons Distributiecentrum/Magazijn:
Oude Rijksstraatweg 33 -
7391 MB Twello

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland - gratis)
AfterPay voert voor kinderkamerwebwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België - gratis)
AfterPay voert voor kinderkamerwebwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kan je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven - gratis)
AfterPay voert voor kinderkamerwebwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert je per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kan je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

In3 (gratis gespreid betalen in 3 termijnen)
Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Je rekent nu 1/3 van je bestelling af en de bestelling wordt gelijk verstuurd. Het tweede deel betaal je over 30 dagen en het derde deel over 60 dagen. Nog meer weten?
Hier staat het allemaal uitgelegd.

 
Spraypay - Gespreid betalen in 12 maandelijkse termijnen (je betaalt rente aan Spraypay)
SprayPay is dé nieuwe betaalmethode op internet. Je hebt nu de mogelijkheid om je aankopen gespreid te betalen. SprayPay heeft van de AFM haar vergunning gekregen om gespreid betalen te mogen aanbieden, het vergunningsnummer is: 12045002. Voor meer informatie kun je kijken op de website van spraypay.
 
Vul hieronder het te lenen bedrag in en druk op bereken. Je krijgt gelijk de maandelijkse kosten te zien (12 maanden).
 
 
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen bedenktijd
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen met Afterpay