100 dagen proefslapen

Kindermatrassen - 100 dagen uitproberen

 

Matras kopen in de winkel?

Wij vinden dat de beslissing voor een nieuw matras niet kan worden gemaakt door in de winkel er een paar minuten op te gaan liggen. Bij een nieuw matras heeft je lichaam een aantal weken de tijd nodig om er echt goed aan te wennen. Dit geldt zeker ook voor kinderen.

 

Kindermatras kopen

Vaak kopen mensen bij ons een nieuw matras voor hun kind omdat ze voor het eerst overstappen van een babyledikant naar een echt “grote mensen bed’’. Dit is op zichzelf natuurlijk al een hele spannende gebeurtenis voor het kleintje. Het kan ervoor zorgen dat het kleintje door de opwinding wat onrustiger slaapt. Daarom is het juist belangrijk dat je kindje alle gelegenheid krijgt om aan de situatie en het matras te wennen.

 

100 dagen proefslapen

Je krijgt bij ons dan ook 100 dagen de tijd om thuis in je eigen vertrouwde omgeving aan het matras te wennen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij dit kunnen doen. Zelfs met de geringe marges die wij op de matrassen hebben. Sommige andere bedrijven hanteren ook een lange proefslaapperiode maar zij hanteren een ongelooflijke marge, je betaalt daar dus de hoofdprijs. Wij hanteren de laagste prijsgarantie en in de prijsklasse van onze matrassen is proefslapen uniek in de markt.

 

Niet tevreden? Geld terug

Is het toch niet gelukt om aan het matras te wennen? Geen probleem, je kunt het gratis retourneren en je krijgt je geld terug.

Zo werkt het:

  • Stuur binnen 100 dagen na ontvangst van het matras ons een mail dat je het matras wilt retourneren.
  • Voorwaarde is dat het matras niet beschadigd is.
  • Wij zorgen ervoor dat het matras gratis bij je wordt opgehaald.
  • Zodra het matras in goede staat retour is ontvangen, storten wij het bedrag terug.

 

Wat doen jullie met het retour ontvangen matras?

Dit is afhankelijk van de staat van het retour gekomen matras geven wij het aan een goed doel of wordt het gerecycled. Als je zelf een goed doel weet dan mag het van ons ook maar dan moet je wel even aantonen dat je het ingeleverd hebt. We vertellen je hier graag meer over.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Sluiten Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen bedenktijd
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen