Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Waarom een bedhuis aanrader is voor kinderkamer

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Waarom een bedhuis aanrader is voor kinderkamer

Een huisbed, razendpopulair zijn ze maar waarom eigenlijk?

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen, een bedhuis voor de kinderkamer. Echt een pareltje voor de kinderkamer, maar natuurlijk nog veel leuker voor je kind. Zeker nu we allemaal veel thuis zijn is een knus en gezellig plekje een absolute must. 5 Keer waarom een bedhuis een echte aanrader is. 

1. Bedhuis biedt geborgenheid

Een fijne plek voor je kind in de kinderkamer is een absolute must! Zeker nu we veel thuis zijn is het heerlijk om een eigen plekje te hebben waar je geborgenheid voelt. Het moet een fijne plek zijn waar je kind zich kan terugtrekken wanneer hij of zij even een momentje rust wil. Een huisbed past perfect bij de kinderkamer, het huiselijke gevoel en de geborgenheid ervaar je direct door de toffe uitstraling van het bedhuis. Het bedhuis zorgt er tevens voor dat de overstap van het slapen van een babybed naar een kinderbed minder groot en eng is, maar juist supergezellig en vertrouwd! De meeste bedhuisjes zijn laag bij de grond om makkelijk in en uit te kunnen stappen, dus zeker handig voor kleine kinderen.

2. Knus en gezellig

Naast geborgenheid is een knus en gezellig plekje idem belangrijk voor je kind en de kinderkamer. Als het een sfeervol en knus plekje is, vinden kinderen het fijn om er te zijn. Zeker nu we veel thuis zijn en allemaal onze rust nodig hebben, voor bijvoorbeeld thuiswerk, is het fijn dat ieder in huis een eigen plekje heeft om heerlijk te kunnen genieten. Een huisbed in de kinderkamer draagt hier zeker aan bij. 

3. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes 

Spelen met vriendjes en vriendinnetjes is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ze kunnen samen de mooiste ideeën bedenken en uitvoeren. Het bed dient als huis en de rest van de fantasieën komen dan vanzelf bij de spelende kinderen. Het huisbed zorgt voor urenlang speelplezier en je kunt dit plezier ook nog eens samen delen met vriendjes en vriendinnetjes. Hoe tof is dat!

4. Samen mooie herinneringen maken 

Hoe leuk is het als je de mooiste herinneringen kunt maken die je jaren later nog kunt herinneren. Het bedhuis helpt daar zeker bij! Het zorgt voor geborgenheid, gezelligheid, het is knus en je kunt er uren in spelen. Dat verdient toch elk kind! Gun je kind de mooiste herinneringen en laat ze die alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes maken. 

5. Duurzaam kinderbed  

Het bedhuis is een prachtig kinderbed dat gemaakt is van stevig duurzaam materiaal en afgewerkt met kindvriendelijke lak op waterbasis. Een bed dat jarenlang meegaat. Niet alleen voor peuters is dit een superleuk en uitdagend bed, ook voor kleuters en oudere kinderen blijft het een fijn plekje op de slaapkamer waar ze in alle rust kunnen spelen en werken. 

>>> Bekijk hier verschillende huisbedden <<<

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen