Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

De 5 mooiste complete babykamers

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
De 5 mooiste complete babykamers

Het is zo leuk om je te laten inspireren om een toffe babykamer te kopen. Een kamertje inrichten is misschien wel het allerleukste ter voorbereiding op de komst van je baby. En daar wil je natuurlijk wel de beste keuze in maken. Wij hebben de 5 mooiste complete babykamers voor je op een rijtje gezet. Lees en laat je inspireren. 

1. Babykamer Emma

Weet je al dat je een kleine prinses krijgt? Dan is babykamer Emma een superleuke en complete babykamer voor meisjes vanwege het uitgesneden hartje in de kast, het gestanste hartje in het bedje en de mooie sierlijke lijsten en pootjes. De kamer is uitgevoerd in wit en past bij iedere stijl babykamer. Dus of je nu voor een prinsessen roze babykamer gaat of voor een hippe en trendy stijl met aardetinten? Deze babykamer matcht met elke kleur en stijl. De compleet babykamer bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurs kledingkast en is een blikvanger voor de babykamer van jouw meisje. 

2. Babykamer Lynn  

Ga je liever voor een strakke en minimalistische Scandinavische stijl? Dan is babykamer Lynn de perfecte kamer voor jouw baby boy of baby girl. Een toffe witte kamer met ronde uitsparingen en strakke lijnen. Perfect te combineren met warme tinten om de balans optimaal te houden. De schuine houten pootjes geven een stijlvol geheel aan deze strakke witte babykamer. Babykamer Lynn is er ook in een greeploze variant. Minstens zo mooi en superstrak. Beide babykamers bestaan uit een ledikant, commode en 2-deurs kledingkast. 

3. Babykamer Cloë 

Mag het ietsje gewaagder zijn? Dan is babykamer Cloë echt een goed voorbeeld. Deze babykamer is de trend van nu en volledig in matzwart met gouden ronde greepjes uitgevoerd. Een lust voor het oog en een absolute blikvanger voor de babykamer. Hiermee maak je een statement op de babykamer en perfect voor zowel een jongens- als meisjeskamer. Combineer het met frisse lichte kleuren of combineer het met een Ibiza, Urban of Nature stijl. Wat je ook doet, met deze babykamer komt elke stijl goed tot zijn recht. Deze babykamer bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurs kledingkast. Bovendien is babykamer Cloë ook 2-delig verkrijgbaar, zonder kledingkast. 

4. Babykamer Belle

Ben je gek op leuke sierlijke randjes, dan is babykamer Belle een hit voor jou! Deze sierlijke babykamer verveelt nooit! Het is een mooie stevige kamer die schittert op de babykamer. Vanwege de sierlijke lijsten is deze kamer het meest geschikt voor een meisje. Deze babykamer bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurs kledingkast. De meubels zijn volledig in wit uitgevoerd en hebben ronde grepen. Een prachtige complete babykamer.  

5. Babykamer Fenna 

Last but not least, babykamer Fenna. Een superleuke babykamer die in verschillende opstellingen verkrijgbaar is. Of je nu voor een 2- of 3-delige babykamer gaat, het is allemaal mogelijk. Bovendien kun je kiezen uit een witte en grijze babykamer. Beide babykamers zijn een absolute aanwinst! De schuine houten pootjes geven deze babykamers een sfeervolle uitstraling. Babykamer Fenna heeft ook complete babykamers met ledikanten die je kunt ombouwen tot peuter bedbank. Ideaal voor de volgende fase en bovendien kun je langer genieten van de babykamer, want je hoeft niet gelijk een ander kinderbed te kopen. Fijn voor je kindje en prettig voor jou! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen