Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

De mooiste babykamer inspiratie van Bopita

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
De mooiste babykamer inspiratie van Bopita

Op zoek naar een mooie babykamer? Laat je alvast inspireren met de mooiste babykamers van Bopita.

Een van de leukste dingen die je uit kunt zoeken voor je baby is misschien wel de babykamer. Er zijn verschillende merken babykamers te vinden en Bopita is er één van. Wellicht ken je het merk al, ze hebben namelijk verschillende baby accessoires in het assortiment, zoals kinderstoeltjes en boxen. Ben je nog op zoek naar een mooie babykamer? Doe alvast leuke ideeën op met de mooiste babykamer inspiratie van Bopita. 

Babykamer naar wens 

Meestal kiezen ouders voor een complete babykamer. Zeker bij een eerste kindje kiezen ze meestal voor een nieuwe en bijpassende set meubels. Een complete set bestaat uit een babybed, een commode en een kast. Misschien zelfs aangevuld met een wandrek om spulletjes te decoreren. Witte babykamer meubels zijn altijd een hit, maar uiteraard kun je ook eens kiezen voor een ander kleurtje. Bopita heeft verschillende stijlen babykamers in het assortiment, zodat er altijd een babykamer te vinden is die past bij jullie wensen. 

Greeploze babykamer 

Ben je gek op een moderne en strakke stijl? Dan is de greeploze babykamer Lynn van Bopita vast iets voor jou. Een babykamer met een mooie strakke afwerking en zonder handgrepen, dat geeft de babykamer een rustige en neutrale uitstraling. Bovendien is de babykamer prachtig afgewerkt en gemaakt van goede kwaliteit, waar Bopita om bekend staat. De greeploze babykamer is tijdloos, dus ook over een aantal jaren is deze nog perfect te gebruiken. De Lynn serie is uniek door het minimalistische Scandinavische design, maar toch geeft deze babykamer een warme uitstraling. Perfect voor de babykamer!

Romantische babykamer 

Houd je meer van een sierlijke en romantische stijl? Bopita heeft aan iedereen gedacht! Babykamer Belle heeft namelijk sierlijke lijsten en pootjes die de babykamer direct sfeer en warmte geven. Superleuk om een meisjeskamer mee in te richten, mocht je al weten wat het wordt. Je kunt zelfs een wandrek bestellen van dezelfde serie om de babykamer helemaal compleet te maken en om leuke accessoires neer te kunnen zetten. 

Babykamer met een stoere twist  

Voor de stoere liefhebbers onder ons, babykamer Kyan is een babykamer met een stoere twist. Helemaal hip en trendy op het moment. De combinatie met de natuurlijke kleur van het beukenhout en de eigentijdse vormgeving maken dit echt de babykamer van nu. Strak en toch sfeervol. De babykamer kun je perfect ombineren met roze en blauwe accessoires, waardoor deze babykamer perfect geschikt is voor jongens en meisjes. Voor welke babykamer ga jij? 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen