Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

De nieuwste kinderkamer trends van 2021

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
De nieuwste kinderkamer trends van 2021

Een nieuwe kinderkamer inrichten is altijd een leuk klusje. Maar welke stijl, welke kleuren en welke trends ga je toepassen? We vertellen je wat de nieuwste kinderkamer trends van 2021 zijn. Zo wordt het wellicht iets gemakkelijker om te kiezen.

De kinderkamer is een plek die kinderen altijd zullen onthouden in hun herinneringen. Het moet een veilige plek zijn en een plek waar ze heerlijk kunnen spelen, waar ze ongestoord huiswerk kunnen maken aan een bureau en waar ze lekker kunnen slapen in een goed kinderbed. De kinderkamer mag dus zeker extra aandacht verdienen als het gaat om styling, kleuren en accessoires. We zetten de nieuwste kinderkamer trends van 2021 voor je op een rijtje.  

Mooie meubels voor de kinderkamer

Een kinderkamer zonder mooie kinderkamer meubels is natuurlijk niet compleet! Het vormt de belangrijkste basis voor een fijne kamer, want zonder meubels kunnen kinderen niet spelen, slapen en werken. We gaan volgend jaar vooral stijlvolle, praktische kinderkamers zien met een luxe knipoog. Het mag allemaal wat uitdagender zijn voor onze kroost in 2021. Zo zijn de donkere kinderkamer meubels, zoals antraciet kleurige meubels een hit voor volgend jaar. Antraciet kil en saai voor kinderen? Oh nee, zeker niet! Je kunt donkere meubels namelijk heel goed combineren met mooie en warme tinten voor een sfeervol geheel. We hebben ook antraciet kleurige kinderkamer meubels in het assortiment die gecombineerd zijn met warm beukenhout. Dit geeft net dat beetje extra sfeer en warmte. 

Behang met toffe printjes 

Terug van weggeweest: behang met toffe printjes. Heb je gestucte muren en geen behang nodig? Toch kun je juist heel leuk de kinderkamer een flinke upgrade geven als je behang gebruikt op de kinderkamer. Plak een leuk behangetje in een fotolijst en zet deze op het bureau voor extra sfeer. Je kunt ook een grote plank voorzien van een tof behang en het paneel ophangen of neerzetten op de kinderkamer. De kinderkamer krijgt op deze manier een gezellige invulling en het is bovendien helemaal hot! Op deze manier kun je ook heel goed met leuke thema’s werken, zonder dat je de kinderkamer volledig moet aanpakken of behangen. Losse panelen wel even vastmaken natuurlijk, voor een veilige kinderkamer. 

Pimpen met hippe accessoires 

De nieuwste trends accessoires die we gaan zien in 2021 zijn accessoires met warme tinten, ronde en ovale vormen, maar ook gouden tinten en velvet stoffen. En deze toffe trends mogen we dus ook zeker doorvoeren naar de kinderkamers. Tieners vinden dit geweldig! We gaan veel donkere meubels zien in 2021 en deze kun je perfect combineren met rotan accessoires voor een extra warme en knusse sfeer. Maar vergeet ook vooral niet te werken met frisse tinten om het donkere geheel op te halen. Zorg dat de basis rustig en strak is en pimp de kinderkamer met hippe accessoires, zoals leuke kussentjes, mooi beddengoed en warme plaids om een gezellige sfeer te creëren. Accessoires zijn gemakkelijk aan te passen voor weer een nieuwe look op de kinderkamer, de meubels vervang je niet zo snel, dus maak bewuste keuzes met de meubels voor de kinderkamer. Het is vooral belangrijk dat je je eigen identiteit creëert en dat je kind zich op zijn of haar gemak voelt.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen