Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Dit zijn de trends voor de peuterkamer 

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Dit zijn de trends voor de peuterkamer 

De peuterkamer is een plek waar geslapen moet worden, maar is vooral een plek waar heerlijk met vriendjes en vriendinnetjes gespeeld mag worden en waar de mooiste herinneringen worden gemaakt. Het is daarom belangrijk om er een fijne en warme plek van te maken. Dit jaar staan de peuterkamer trends in het teken van aardetinten, natuurelementen, maar ook trendy black gaan we zien. Lees en laat je inspireren! Dit zijn de trends voor de peuterkamer.

 

Geen saaie bedoeling 

Is je kindje klaar voor de volgende stap naar een peuterkamer? De trends van dit jaar voor de peuterkamer zijn speels, uitdagend en helemaal hip. Allesbehalve saai dus! Het mag leven op de peuterkamer, want dan zijn de kids volledig in hun element. Je mag daarom lekker mixen en matchen met materialen en kleuren. Het hoeft niet volledig op elkaar afgestemd te zijn, maar je mag juist hier en daar een statement maken.

 

Zachte aardetinten 

Aardetinten blijven ook dit jaar wederom een regelrechte hit! Vooral voor de meidenkamer zien we aardetinten terug en dan gecombineerd met rieten accessoires. De perfecte match! Dit geeft de peuterkamer een huiselijk en warm gevoel, zonder dat het saai wordt. Het is bijvoorbeeld ook superleuk om zachte bruine tinten te combineren met oudroze en riet. Meiden vinden dit geweldig! Voor de boys zijn de aardetinten ook zeker tof en stoer. Denk aan de kleur roestbruin gecombineerd met groene tinten en wit. Het brengt sfeer, gezelligheid en zelfs een beetje rust, zonder dat het saai wordt. Helemaal down to earth! 

 

Nature is calling

De natuur blijft ons favoriet! Groen is wat je kunt doen, dus haal buiten naar binnen. Kies voor een tof behangetje op de muur met mooie groene planten, een oerwoud of andere mooie natuurprintjes. Maak een jungle van de peuterkamer met exotische dierenknuffels, combineer het met hout, webbing of riet en je geeft de peuterkamer een flinke upgrade. Vergeet ook niet een paar frisse en groene plantjes in de kamer te zetten! Dit geeft de kamer een fijne nature vibe en het geeft bovendien gelijk een beetje extra zuurstof aan de ruimte. Tip: zet ze bovenop een kast waar de kids niet bij kunnen komen of kies voor groene kunstplantjes.

>>> Deze peuterkamer meubels kun je perfect combineren met de natuurtrend

 

Black is beautiful 

Naast al die keurige kleurtjes en toffe printjes is zwart ook nog steeds een topper. Ja, zelfs op de peuterkamer. Kies bijvoorbeeld voor trendy zwarte peuterkamer meubels en combineer het met een van de bovenstaande trends voor een hele gave peuterkamer. Zwart combineert namelijk perfect met aardetinten, houten of rieten details en natuurprintjes. Maar ook zwarte meubels met gouden accenten zijn dit jaar een hit. En nee … het is zeker niet te heftig voor de kids. Het is juist hip en trendy wanneer je het combineert met toffe elementen en kleuren. Dat wordt echt een blikvanger van een peuterkamer. Probeer de trends met elkaar te combineren voor een unieke peuterkamer. Durf jij het aan?

>>> Shop de black is beautiful stijl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen