Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Inspiratie voor de leukste tienerkamer voor meiden

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Inspiratie voor de leukste tienerkamer voor meiden

Ben je op zoek naar inspiratie voor de leukste tienerkamer voor meiden?

Meiden zijn gek op gezelligheid en een fijn plekje waar ze heerlijk kunnen tutten en ontspannen. Zeker tienermeiden. Waar het ene meisje echt een meisje meisje is, is het andere meisje misschien meer een stoerder type. Dit kan uiteraard de keuze van het inrichten van de meidenkamer bepalen. Met deze inspiratie voor de leukste tienerkamer voor meiden gaat het zeker lukken!  

Een lieve zoete meidenkamer

Bij een lieve zoete meidenkamer denk je al snel aan de kleur roze. De meeste meisjes zijn ook gek op deze zoete kleur. Het hoeft natuurlijk geen knalroze te zijn, je kunt ook een heerlijk sfeertje creëeren met een oud roze kleur of met pasteltintjes. Oud roze en pasteltintjes zijn supertof om te combineren met witte meubels. Zo springen de meubels er helemaal uit en heb je een superzoet en lief geheel.

Maar je kunt ook kiezen voor hele andere kleurtjes natuurlijk.Wat dacht je bijvoorbeeld van een mintgroene kleur? Deze fraaie kleur geeft de meidenkamer een lieve uitstraling en wanneer je deze kleur combineert met witte meubels krijg je gelijk een frisse look in de tienerkamer. Durf ook te combineren met verschillende pasteltinten, meubels en accessoires die perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Wil je liever geen lieve zoete kleur op de muur? Je kunt natuurlijk ook perfect voor oudroze of mintgroene meubels kiezen. Dan houd je de basis strak en breng je kleur in met meubels en accessoires. Geef de meidenkamer een eigen identiteit. Laat je dochter haar wensen delen en maak er samen een toffe en sfeervolle tienerkamer van.

Stoere trendy meidenkamer

Is je meisje een stoere meid en wil ze niets van roze of andere kleurtjes weten en is ze gek op stoere tinten, zoals bruin, grijs en zwart? Wees niet bang! Het hoeft namelijk echt niet saai te worden zonder sprekende vrolijke kleuren, helemaal niet zelfs! Je kunt ook een sfeervol geheel neerzetten zonder al te veel kleurrijke tinten. Wanneer je de basis strak houdt, kun je warmte en sfeer compleet maken met mooie meubels en toffe accessoires. 

Ook bij een stoere meidenkamer mag je verschillende items bij elkaar brengen om een eigen identiteit neer te zetten. Durf te mixen en matchen! Gebruik bijvoorbeeld grijstinten op de muur en combineer het met witte meubels en een wand die je met een tof behang gaat behangen. Of kies juist voor witte muren en grijze meubels. Zo komen deze meubels nog beter tot zijn recht en het ziet er gelijk tof uit. Hang stoere zwart-wit foto’s aan de wand met washi tape, voor een persoonlijk tintje. Kies voor één kleurrijk schilderij aan de wand of hang een toffe schommelstoel aan het plafond. Stoerder dan dit wordt het niet!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen