Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Leukste ideeën voor een jongenskamer met thema auto’s

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Leukste ideeën voor een jongenskamer met thema auto’s

Is je kind gek op auto’s en altijd aan het spelen met auto’s? Worden elke dag de meest geweldige fantasieën bedacht met auto’s, brandweerauto’s en politieauto’s? Dan is een jongenskamer met thema auto’s natuurlijk onmisbaar voor je kleine vriend! En dit kun je op leuke en zelfs simpele manieren realiseren. Dit zijn de leukste ideeën voor een jongenskamer met thema auto’s. Laat je inspireren!

 

Moodboard inspiratie 

Vroem vroem … wil je heel graag een stoere jongenskamer met thema auto’s maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Begin bij stap één en laat je eerst inspireren! Dit doe je op diverse websites en platforms, zoals Pinterest. Daar ga je echt geweldige inspiratie vinden. Maak vervolgens een moodboards om al je ideeën te verzamelen en er een mooi geheel van te maken. Laat je zoon ook meedenken en meehelpen, want het wordt tenslotte zijn stoere kamer. 

 

Decoratie thema auto’s 

Er is tegenwoordig veel leuks te vinden als het gaat om accessoires voor de kinderkamer. Ditzelfde geldt voor thema auto’s. Wat dacht je van een gaaf vloerkleed met afbeeldingen van een autobaan, rode hanglamp voor de brandweerkamer, behang met een racecircuit of een gave muurschildering met verschillende auto’s? Dit is toch dé ultieme droom voor een jongen! Je kunt zelf ook creatief aan de slag gaan en bijvoorbeeld oude speelautootjes plakken op een wandplankje ter decoratie. Maar ook een paar gave afbeeldingen van auto’s inlijsten in oude fotolijsten is superstoer of een tof vloerkleed van stof maken met auto’s erop. Wees creatief!

 

Auto kinderbed

Als de decoratie voor de jongenskamer met thema auto’s compleet is, is het tijd voor de volgende stap. Een kinderbed is natuurlijk een must om goed te kunnen slapen. En om het hele sfeertje compleet te maken, mag een kinderbed in de vorm van een auto natuurlijk niet ontbreken. Alleen maar oh’s en ah’s voor deze geweldige kinderbedden. Jongens (en zelfs meisjes) zijn er dol op! Deze toffe bedden zorgen voor een compleet thema en hierdoor wordt de jongenskamer stoerder dan stoer! Of je nu kiest voor een raceauto bed met glimmende velgen, een stoere brandweerauto of een te gekke dubbeldekker bus? Ze zijn allemaal fantastisch voor de jongenskamer en een echte blikvanger waar ze jaren mee vooruit kunnen! 

 

Dekbed met auto’s 

Een autobed zonder dekbedovertrek met auto’s is natuurlijk niet compleet. Wij hebben een uitgebreid aanbod dekbedovertrekken met auto’s. Of je nu een dekbedovertrek met rode, gele en blauwe auto’s wilt, The Fast and the Furious overtrek kiest of liever gaat voor een dekbedovertrek met Brandweerman Sam erop … we hebben voor diverse leeftijden en wensen een passend dekbedovertrek voor de jongenskamer met thema auto’s.

 

Wat vond je van deze leukste ideeën voor een jongenskamer met thema auto’s? Wil je een passend advies voor een kinderkamer met thema auto’s? We helpen graag meedenken om de stoerste kinderkamer te realiseren. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. 

 

Wil je meer inspiratie? Lees onze blogs 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen