Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Meegroeibed, een duurzame keuze voor de baby- en kinderkamer

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Meegroeibed, een duurzame keuze voor de baby- en kinderkamer

Kinderen groeien snel en daarmee groeien ze ook snel uit hun bed. Wil je niet continu een nieuw bed hoeven aan te schaffen? Kies voor een meegroeibed voor de baby- en kinderkamer.

Kinderen groeien als kool en worden alsmaar groter en groter. Zijn ze een leeftijdsfase uit, dan kunnen ze weer door naar een volgende fase met een daarbij behorend kinderbed. Wil je voorkomen dat je continu een ander kinderbed moet aanschaffen, kies dan voor een bedbank/meegroeibed. Deze bedden groeien met de fase van je kindje mee en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Bovendien is het een duurzame keuze voor de baby- en kinderkamer. 

Bedbank/meegroeibed voor baby’s en peuters 

Zijn baby’s uit hun ledikant gegroeid, dan kunnen ze door naar een peuterbed. Om te voorkomen dat je kind elke keer van bed moet veranderen is een bedbank/meegroeibed een ideale en vooral duurzame oplossing. Je kindje zal anders continu moeten wennen aan een ander bed. Met een bedbank/meegroeibed voor baby’s en peuters hoeven ze dit niet, heb je zelf niet elke keer een complete volksverhuizing voor de boeg en kun je de komende jaren vooruit. Bedbank/meegroeibed Lynn van Bopita 70x140cm is om te bouwen van een babybed met spijlen naar een peuter bedbank. Ideaal wanneer je kindje groter wordt en zelf in en uit kan stappen. Voor kinderen voelt het heel vertrouwd om nog in hun eigen bedje te slapen, terwijl het toch een beetje anders is, want dat vinden ze natuurlijk ook best wel leuk. En het is de perfecte manier om over een poosje naar een volgende stap te gaan.

Meegroeibed voor kleuters en tieners 

Is je kleuter toe aan een volgende stap? Dan is het 4-in-1 kinderbed met dakconstructie echt een superleuk kinderbed. Dit bed is namelijk om te bouwen van peuter bedbank tot een halfhoogslaper met trap. Superleuk voor kids en tieners die toe zijn aan meer uitdaging en gek zijn op klimmen en klauteren. Met dit bed kun je jaren vooruit, dus je bent niet verplicht elke keer een ander bed aan te schaffen. En ze kunnen niet alleen heerlijk slapen in dit bed, het zorgt ook voor urenlang speelplezier. 

Duurzame keuze 

Bij Kinderkamerwebwinkel koop je altijd duurzame kinderkamermeubels, waaronder bedbanken en meegroeibedden voor baby’s en peuters. Onze kinderbedden gaan jaren mee, zijn een lust voor het oog en bovendien supergaaf voor de kinderkamer. Je kunt ze tevens combineren met andere kinderkamer meubels van dezelfde of andere serie. Let altijd goed op het materiaal van het bed. Kies voor bedden die gemaakt zijn van stevig materiaal en een goede lattenbodem voor optimaal comfort. Kies daarnaast voor een comfortabel matras en beddengoed om het helemaal compleet te maken. Enne... laat vooral ook je kind niet vergeten om een leuk dekbedovertrek uit te kiezen. Zo geniet je kind van een heerlijke nachtrust en jij dus ook. 

>>> Bekijk het volledige overzicht van de kinderbedden uit ons assortiment. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen