Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Ruimte optimaal benutten, kies voor een kinderbed met kledingkast

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Ruimte optimaal benutten, kies voor een kinderbed met kledingkast

Heb je een kleine ruimte in de kinderkamer, moeten er twee kinderen bij elkaar op de slaapkamer slapen of wil je gewoon de ruimte optimaal benutten? Dan is een kinderbed met kledingkast een uitkomst.

Een kinderbed uitzoeken is soms best een zoektocht. Welk bed ga je kiezen en niet geheel onbelangrijk, van welk bed gaat je kind blij worden? Wil je de ruimte in de slaapkamer optimaal benutten? Kies dan voor een kinderbed met kledingkast. Wij vertellen je waarom dit een aanwinst is voor de kinderkamer.

Kinderbed met kledingkast 

De kinderbedden met kledingkasten zijn hoog- of halfhoogslapers met een kledingkast er direct aan vast. Ideaal, want je hebt geen aparte kleding- of opbergkast meer nodig. Ze zijn in verschillende soorten, kleurstellingen en maten verkrijgbaar. Voor tieners is een hoogslaper superleuk, want dan hebben ze gelijk een heerlijk plekje op de kamer waar ze niet direct gestoord kunnen worden. Voor de kleintjes kun je beter kiezen voor de halfhoge variant. Zo kunnen ze gemakkelijk en veilig in en uit het bed stappen en je kunt ze zien liggen in bed. Daarnaast is een halfhoogslaper gemakkelijker met het verschonen van beddengoed. 

Ruimte optimaal benutten 

Een kinderbed met kledingkast benut optimaal de ruimte in de kinderkamer. Zo is er voldoende ruimte over om te spelen, een hobby uit te oefenen of gewoon een lekkere ruime kamer te hebben. Het is ideaal voor een kleine kinderkamer of zolderkamer. Of wanneer er bijvoorbeeld twee kinderen op één slaapkamer slapen. Dan is het stapelbed met kasten een echte uitkomst. Je profiteert allebei van een comfortabel bed en van voldoende opbergmogelijkheden. De hoogslapers zijn meestal voorzien van een bureau onder het bed, de halfhoogslapers hebben vaak een uitschuifbaar bureau onder het bed. Kinderen kunnen dan de nodige huiswerk maken op een comfortabele manier. Zo is er voor iedere kinderkamer een prachtige en passende oplossing te vinden. 

Voldoende opbergmogelijkheden 

De kinderbedden beschikken soms ook nog over extra lades waarin je alle speelgoed, boeken en knuffels van je kind kunt opbergen. Zo blijft de kinderkamer opgeruimd en netjes en blijft er voldoende ruimte over om lekker te kunnen spelen op de kamer. Naast lades zijn er soms ook nog schappen aanwezig waarop je leuke spulletjes en mooie boeken kunt stallen. Kinderen vinden dit superleuk! 

Aanwinst voor de kinderkamer 

Voor welke variant je ook kiest, de kinderbedden met kledingkasten zijn allemaal een aanwinst voor de kinderkamer. Ze zien er supergaaf uit, ze bieden maximaal comfort en beschikken bovendien over voldoende opbergmogelijkheden. En zeg nou zelf, hier wil je je kind toch ook blij mee maken!? 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze kinderbedden en kindermeubels neem je telefonisch contact op via 010 245 9172. Uiteraard kun je ons ook mailen voor kinderkameradvies via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen