Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Stoere kinderkamer accessoires en meubels

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Stoere kinderkamer accessoires en meubels

Een stoere kinderkamer kan niet zonder stoere accessoires en meubels. Stoer kan zowel voor een meisje als voor een jongen. Met deze toffe en stoere accessoires en meubels creëer je een stoere kinderkamer.

 

Kinderkamer meubels

Het begint natuurlijk allemaal bij de basis. Stoere kinderkamer meubels vormen de basis voor een stoer geheel. Maar je kunt natuurlijk ook een witte kinderkamer helemaal upgraden met elementen om er een toffe en vooral stoere kinderkamer van te maken. Wil je toch gaan voor stoere kinderkamer meubels, dan is de Job Vintage serie een topper voor een stoere kinderkamer. Deze matzwarte kinderkamer meubels hebben een visgraat houten structuur waarmee je de kinderkamer direct omtovert naar een toffe sfeer. Hout geeft sowieso een stoere look. Maak de kamer helemaal af met een bijpassende nachtkastje en bureau. Hier gaan kinderen ontzettend veel plezier van beleven. 

Tip: Wanneer je de wanden wit wilt houden, kies dan voor kinderkamer meubels met een gave kleur en look. Wil je juist de wanden aanpakken met een stoere kleur en accessoires? Kies dan voor een lichte kleur meubels.  

 

Kinderbed met glijbaan 

Hoe tof is het om met vriendjes en vriendinnetjes lekker te klimmen, klauteren en glijden op je eigen glijbaan in de kinderkamer? Dat wil toch iedere stoere jongen en meid! Daarom is een kinderbed met glijbaan een echte hit voor de kinderkamer en zorgt voor urenlang speelplezier. Stoerder dan dit wordt het niet!

>>> Metalen twijfelaar bedden sieren als prachtige accessoires in een stoere kinderkamer 

 

Wandrekken voor een stoere kinderkamer

Wandrekken zijn ideale accessoires voor de kinderkamer. Je kunt er handig boeken op plaatsen, maar je kunt ook je mooiste vondsten tentoonstellen op een wandrek. Zo kunnen alle vriendjes en vriendinnetjes de toffe spullen bekijken. Wandrekken zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn zelfs wandrekken verkrijgbaar die volledig passen bij de serie kinderkamer meubels die je uitzoekt. Maar ze zijn ook los verkrijgbaar, zodat je juist lekker kunt mixen en matchen. Want tegenwoordig kun je alles met elkaar combineren om je eigen stijltje te creëren.

 

Dekbedovertrek met een stoere look

Niet alleen de kinderkamer meubels zijn belangrijk, ook dekbedovertrekken zijn een must. Want wie wil er nu niet lekker slapen onder een heerlijk zacht dekbedovertrek? Er zijn ontzettend veel soorten dekbedovertrekken verkrijgbaar om de kamer van je kind compleet te stijlen tot een stoer paleis. Van leger dekbedovertrekken, overtrekken met dino’s en ninja’s, maar ook prachtige paarden, leeuwen en graafmachines kun je vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken! Je kunt ook een stoere themakamer maken van de kinderkamer. Zoek eerst een dekbedovertrek uit en pas de kinderkamer daarop aan. Superleuk!

 

>>> Kijk hier voor meer leuke kinderkamer inspiratie <<< 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen