Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Baby- en kinderkamer meubelen Emma van Lilli Furniture een bestseller

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Baby- en kinderkamer meubelen Emma van Lilli Furniture een bestseller

Baby- en kinderkamer meubelen met een klassieke uitstraling van het Nederlandse merk Emma van Lilli Furniture.

Lilli Furniture is een Nederlands merk met ontzettend mooie en praktische baby- en kinderkamer meubelen, waaronder de serie 'Emma'. Al jaren is deze serie een bestseller in onze webwinkel. De serie is uitgebreid met diverse meubelen om de baby- en kinderkamer compleet in te richten. Bekijk het volledige assortiment baby- en kinderkamer meubelen Emma van Lilli Furniture.

Baby- en kinderkamer meubelen met een klassieke uitstraling

De baby- en kinderkamer producten kenmerken zich door hun klassieke uitstraling met een modern strakke afwerking. Als materiaal wordt gekozen voor MDF met elementen van massief Europees grenen of beukenhout. Dit zijn materialen die duurzaam en bovendien geweldig mooi af te werken zijn. Alle meubels worden in Europese fabrieken gemaakt waar voldoende professionaliteit en kennis is om aan alle veiligheidseisen te voldoen. De serie 'Emma' van Lilli Furniture is een prachtige serie om de baby- en kinderkamer van je meisje in te richten.

Babykamer Emma

Weet je wat zo leuk is aan babykamer Emma? Je kunt alles los van elkaar kopen en combineren in een stijl die jij wenst. Zo kun je verschillende babykamer meubelen met elkaar combineren en een eigen stijl neerzetten. Maar je kunt er ook voor kiezen om een complete babykamer aan te schaffen, zodat er rust en eenheid ontstaat in de babykamer. De complete babykamer Emma bestaat uit een ledikant, een commode en een kledingkast. Meer dan dit heb je niet nodig.

Het ledikant is stevig, comfortabel en zelfs in hoogte verstelbaar. Ideaal, want zodra je kindje kan staan is het veilig om de lattenbodem van het ledikant naar beneden te verplaatsen. Het uitgesneden hartje geeft een lieve uitstraling.

De commode/ladekast heeft 3 grote lades waardoor deze is voorzien van voldoende opbergruimte. Deze stevige commode is gemaakt van MDF gecombineerd met massief Europees beukenhout met mooie gedraaide pootjes. De hoogte is ideaal om je kindje op te verschonen en je hebt alle producten binnen handbereik in de grote opberglades.

De 2-deurs kledingkast is lekker ruim en heeft zowel een hang als leg-gedeelte met verstelbare planken. Ook hier zie je weer het prachtig uitgesneden hartje voor een leuk sfeertje. Je beleeft jaren plezier aan deze kledingkast. Word je dochter groter en is het hartje niet meer hip, dan is deze lat eenvoudig te verwijderen van de kast. Heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor de 3-deurs kledingkast met net dat beetje extra ruimte. 

Van ledikant naar bedbank of kinderbed

Wanneer kinderen zover zijn om van een ledikant naar een groter bed te gaan is bedbank Emma een mooie overgang. Het is natuurlijk best wel spannend om van een ledikant naar een groot bed te gaan. De bedbank biedt uitkomst en is aan één zijde gesloten. Wanneer je een uitvalbeveiliging plaatst aan de andere zijde, hebben kinderen toch het gevoel van geborgenheid van het ledikant waar ze voorheen in sliepen. De overgang is op deze manier minder groot. Hebben ze dit niet nodig en vinden ze het juist leuk om een volgende stap te zetten? Kies dan voor kinderbed Emma. Ze kunnen aan weerszijden in en uit bed stappen, waardoor ze meer vrijheid ervaren. Kies het bed wat het beste past bij jouw kindje. 

Kinderbureau is een must 

Wanneer kinderen ouder worden krijgen ze behoefte om zich zo af en toe terug te trekken op hun kamer. Bovendien gaan ze op school steeds meer huiswerk krijgen, dus kinderbureau Emma is een must op de slaapkamer! Zo kunnen ze ongestoord hun huiswerk maken of lekker knutselen aan het bureau. Het bureau is mooi afgewerkt en is gemaakt van stevig hout. Op het bureaublad zit een fraai opzetstuk met een uitgefreesd hartje. Superschattig en meiden vinden dit te gek! Kinderbureau Emma heeft links onder het blad 2 ruime lades op metalen wielgeleiders. Zo kunnen ze huiswerk, boeken en andere belangrijke spullen netjes opbergen. Met kinderbureau Emma creëer je een fijn plekje in de kinderkamer. 

Kledingkast in diverse afmetingen

De 2-deurs kledingkast Emma van Lilli Furniture geeft voldoende ruimte om kleding, schoenen, sokken en andere spullen van je meisje op te bergen. Het is een stevige en elegante kledingkast gemaakt van MDF gecombineerd met massief Europees beukenhout. Heb je meer ruimte nodig dan is de 3-deurs kledingkast Emma een must voor de kinderkamer van je meisje. Deze kast is lekker ruim en heeft zowel een hang als leg-gedeelte met verstelbare planken. Daarnaast heeft het 2 ruime lades op metalen geleiders. Kenmerkend voor deze kledingkast is ook weer het mooie hartje dat in het opzet stuk zit. Het opzetstuk met hartje is ook gemakkelijk te demonteren als hartjes niet meer hip zijn. De kledingkasten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor je jaren plezier van deze kledingkasten zult hebben. 

>>> Bekijk het volledige assortiment hier <<<  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen