Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen

Deze leuke peuterbedden zorgen voor eindeloos speel- en slaapplezier

  • Geplaatst op
  • Door Kinderkamerwebwinkel - Danielle van de Vlag
Deze leuke peuterbedden zorgen voor eindeloos speel- en slaapplezier

De overgang van een ledikant naar een peuterbed is soms best een stap. Maar met deze peuterbedden voelt je kindje zich veilig en geborgen. Bovendien zorgt het voor eindeloos speel- en slaapplezier.

Is je kindje geen baby meer, maar een peuter en is hij of zij toe aan een nieuwe stap? Dan is je kindje vast klaar om van een ledikant naar een peuterbed te gaan. Er zijn verschillende soorten peuterbedden verkrijgbaar waarin je kindje heerlijk kan slapen. De overstap van een ledikant naar een groot bed is soms best even wennen. Daarom is een peuterbed een mooie tussenstap om daarna door te gaan naar een ‘grote mensen bed’. Met deze leuke peuterbedden beleeft je kindje eindeloos speel- en slaapplezier. 

Voor echte prinsessen

Is je meisje klaar voor een volgend avontuur en is ze gek op alles wat maar met roze en prinsessen te maken heeft? Dan is het Disney Princess Hemelbed absoluut een tof bed voor jouw prinsesje. Het hemelbed is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot ongeveer 6 jaar en is gemaakt van MDF met zeefdruk-afbeeldingen. Supertof! Hier voel je je gelijk een echte prinses in. Aan het voeteinde is een zitbankje met daaronder 2 opbergbakken van MDF met stof bekleed. Hierin kun je al het leuke speelgoed opbergen waarmee je kindje graag speelt. 

Superleuk Huisjesbed  

Voor peuters die niet van klimmen en klauteren houden, maar het heerlijk vinden om lekker laag bij de grond te liggen. Dit Huisjesbed is superleuk voor jongens en meisjes. Bijkomend voordeel is dat ze niet uit bed kunnen vallen en zelf gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Peuters willen namelijk alles zelufff doen. ;-) Het bed in de vorm van een huisje maakt het extra sfeervol en geeft tegelijkertijd een huiselijk en geborgen gevoel. Je kunt de huisjes aankleden zoals je zelf (of je kindje) wenst. Kies voor een stoere aankleding voor de boys en een schattige lieve aankleding voor de meiden. Drapeer er bijvoorbeeld een slangen knuffel omheen en style het verder af met andere jungle knuffeldieren. Hang bijvoorbeeld een hoedje van stro aan de lat van het bed of een echte jungle helm. Zo fantaseren ze dat ze in de echte jungle zitten en dat zorgt natuurlijk voor eindeloos speelplezier. Voor meiden mag het vaak wat zoeter zijn. Denk aan gezellige gordijntjes of kanten vitrage om er een echt huisje van te maken. Hang een nummerbordje aan de lat van het bed voor een extra huiselijk gevoel. Leg een aantal poppen in bed en het moederen kan beginnen. Superleuk voor peuters! 

Een Tipi als peuterbed 

Bij een Tipi peuterbed is klimmen en klauteren eveneens niet nodig. Het matras ligt ook laag bij de grond net zoals het huisjesbed, waardoor ze er makkelijk in en uit kunnen stappen en niet uit bed kunnen vallen. De Tipi geeft je het gevoel van kamperen in je eigen slaapkamer. Alsof je lekker in je tentje op vakantie bent. Maar dan in je eigen slaapkamer. Voor kinderen natuurlijk een geweldige belevenis en misschien roept het wel herinneringen bij ze op! Geef ze een speelgoed zaklantaarn, een (speelgoed)pannenset, borden en bestek en laat ze het gevoel ervaren van kamperen op hun eigen slaapkamer. Dit zorgt ook voor veel speelplezier overdag met vriendjes en vriendinnetjes. En ’s avonds … dromen ze heerlijk weg in dit comfortabele bed. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis levering & Gratis retour
100 dagen proefslapen
110% Laagste prijsgarantie
Veilig achteraf betalen